Török Anikó: 4 évszak, 4 kiállítás

4 évszak, 4 kiállítás címmel nyílt tárlat Török Anikó festőművész alkotásaiból a művelődési ház Kávézó Galériájában. A kiállítást Demény Fefe nyitotta meg, továbbá Pálfai Mirjam Eszter működött közre fuvolán. Török Anikóról tudni lehet, hogy voltak már önálló és csoportos kiállításai is. Ez a kiállítás elsőként idén Gödön volt látható, jelenleg Vácon várják a képek az érző és értő látogatókat, ezt követően Sződre kerülnek majd a művek, majd Budapest lesz az azt követő állomás. Az alkotó szépérzékéről és finom lelki világáról árulkodik, hogy eredetileg virágkötőnek és dísznövény kertésznek tanult, később került közel hozzá a képzőművészet. Ott is folyamatosan képezte, képezi magát. Az alkotó jelenleg a közeli Sződön él.

„Meglepett, hogy Anikó engem kért fel arra, hogy megnyissam kiállítás sorozatának ezt az állomását. Biztos vagyok benne, hogy nem azért, mert a legnagyobb ismerője vagyok a festészetnek és hasonló művészeteknek, hanem a személyes kapcsolódás miatt, hiszen közel 20 éve kezdődött Anikó, az ő családja és az én közös utam” – kezdte a megnyitót Demény Fefe.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Húsvéti ligettakarítás iskolásokkal és civilekkel

Szeretné elolvasni cikkünket? Jelentkezzen be! Vagy csatlakozzon hozzánk! Indítsa el a 14 napos ingyenes próbaolvasási időszakot!


 

Kérjük, támogassa a független váci újságírást azzal, hogy cikkeinket olvassa és előfizet lapunkra!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments