Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. június 10.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Bogdányi Béla Gábor és Medve Nikolett gyermeke: Léna, Szilágyi András és Hamarics Patrícia gyermeke: Zsombor, Márton Péter és Kovács Katalin gyermeke: Liza, Farkas Márió Lajos és Dudik Dorina gyermeke: Laura, Juhász István Zoltán és Michel Georgina Vivien gyermeke: Ákos, Rabb Attila és Gerhát Bernadett gyermeke: Emma, Tószegi Bence és Horváth Bernadett gyermeke: Barnabás, Kovács László és Váradi Dalma gyermeke: Hanna Bella, Osztermann Viktor és Meczkó Alexandra gyermeke: Odett, Singh Harmindeer és Kovács Marianna gyermeke: Amrita, Horváth Attila és Forberger Antónia gyermeke: Júlia (Vác), Nagy Máté és Maul Zsófia gyermeke: Heidi, Juhász Gábor és Kemper Enikő gyermeke: Dominik, Horváth Bálint és Mészáros Melinda gyermeke: Ábel, Varga József Noel és Országh Regina gyermeke: Hana Szofia (Vác), Major Péter és Hollósi Nikoletta gyermeke: Jázmin, Mocskonyi Márton és Ligeti Orsolya gyermeke: Domonkos, Kőrösi Mátyás és Barna Tímea gyermeke: Zsombor, Molnár Zsolt és Kukucs Nikolett gyermeke: Anna Lilla.

Vácon kötöttek házasságot: Seres Gergő és Erdős Enikő (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 27 fő halálát anyakönyvezték, 11 fő volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments