Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. június 17.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Ament Balázs és Tóth Fanni gyermeke: Janka (Vác), Dudás Gábor János és Kürti Zsuzsanna gyermeke: Júlia Éva, Győrfi Levente és Kalácska Vanessza gyermeke: Péter (Vác), Ujlaczki Sándor és Kuris Marietta gyermeke: Boglárka, Németh István és Dobozi Anett Judit gyermeke: Szofia, Czompa Norbert és Biró Eszter gyermeke: Norbert, Molnár Ambrus és Köntös Borbála Karen gyermeke: Joel, Gáborik Patrik és Sinka Adrienn gyermeke: Dorina, Bogdán Dániel és Bugyi Anita Ágnes gyermeke: Odett.

Vácon kötöttek házasságot: Varga Zoltán és Tóth Judit (Vác), Ónya Attila és Oláh Dóra (Vác), Makai Róbert és Szikszai Éva Mária (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 21 halálesetet anyakönyveztek, 4 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments