Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. június 24.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Szenozicska Szabolcs és Szabó Mária gyermeke: Szabolcs, Zeke Ádám és Greskovits Sára Mária gyermeke: Janka Emma, Kincs Ádám és Balogh Éva gyermeke: Natasa Bodza, Kazinczi István és Pintér Viktória gyermeke: Kornél, Burger Boldizsár és Hanák Brigitta Angéla gyermeke: Boróka, Szabó Gergő és Moise Alexandra Julianna gyermeke: Kiara, Németh Zsolt és Fridrik Judit gyermeke: Bence (Vác), Hekli György és Szedlár Cintia gyermeke: György, Hegyvári Gergő és Sintár Anita gyermeke: Lilla, Belányi Zsolt és Hunyadi Melinda Ildikó gyermeke: Kiara (Vác), Tillmann Balázs és Szegő Vanda gyermeke: Benjámin, Vécsei László és Orosz Eszter gyermeke: Dominik, Márics Krisztián László és Molnár Alexandra gyermeke: Gréta, Kondács László és Varga Viktória Ildikó gyermeke: Zorka Viktória, Magyar János és Bacskó Renáta gyermeke: Nimród, Kőszegi Tamás és Vágvölgyi Blanka gyermeke: Mira, Guba Richárd és Petrik Rebeka gyermeke: Maxim Richárd, Gulyás Ferenc és Bálint Tímea gyermeke: Panna Boglárka.

Vácon kötöttek házasságot: Vinkó György és dr. Kovács Anikó, Pap Árpád Csaba és Péter Titanilla (Vác), Gecse József és Ocsenász Anita, Patkós Péter és Králik Katalin, Székely Jaroslav és Szendi Orsolya, Kiss Richárd és Kerekes Ildikó (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 39 fő halálát anyakönyvezték, 12 fő volt váci lakos.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 19.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments