Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. június 3.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Riczenyák Balázs és Vezsenyi Anita gyermeke: Bendegúz, Péterman Dávid Barnabás és Mészáros Alida gyermeke: Márton, Bajusz Ákos és Szőke Cecília gyermeke: Luca (Vác), Kelemen Péter és Rácz Emese Katalin gyermeke: Ádám (Vác), Szklenka Ádám és Szedlár Evelin gyermeke: Melinda (Vác), Danczi István és Mészáros Viola gyermeke: István Dávid, Megyesi Norbert és Szijártó Anna gyermeke: Boldizsár, Turi Péter és Bandúr Kitti gyermeke: Levente, Árvai Máté és Hosták Dorina gyermeke: Hanna, Habarics Tamás és Holicza Tímea gyermeke: Teó (Vác), Zászlósi Zoltán és Nagy Enikő gyermeke: Zalán, Bősz Krisztián és Szivek Zsófia gyermeke: Lujza, Rajnai Gábor és Cziráki Judit gyermeke: Heléna (Vác), Varga Dániel József és Dani Csilla gyermeke: Dániel Attila, Varjas Máté és Lakatos Melinda gyermeke: Barnabás, Balogh Gábor és Pálházai Kitti gyermeke: Luca, Takács Dávid és Porpáczy Szabina gyermeke: Vince (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. június 14.

Vácon kötöttek házasságot: Benkó Tamás és Obermayer Dorina, Nagy Richárd és Fazekas Vivien, Nagy Bence és Szentiványi Rebecca Rachel (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 46 halálesetet anyakönyveztek, 15 váci lakos volt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments