A kényszerleállás után a Puente Sportegyesület tornászai újra versenyben

Újra országos megmérettetéseken mutatták meg magukat a fiatal váci tornászok és még a nyári szünidő előtt, a tőlük megszokott módon, új érmekkel a nyakukban térhettek haza.

Rendkívül mozgalmas és eredményes hónapokat tudhat maga mögött a váci Puente Sportegyesület. Ebben az időszakban több országos versenyre is ellátogattak és rendre megörvendeztették városunk sportszerető közönségét sikereikkel. Remekeltek a ritmikus gimnasztika számokban, valamint az akrobatikus torna gyakorlatoknál is rendre a dobogón végeztek.

Legutóbb a Berczik Sára Emlékverseny országos döntőjén bővítették éremkollekciójukat, amikor Németh Víta egy ezüsttel, Détári Csenge karikával és összesítettben egy arannyal, szabad gyakorlatokkal egy ezüsttel, míg Sándor Dorka egy koreográfiai arannyal lett gazdagabb. De csapatszinten is a dobogó legfelső fokán végzett a váci küldöttség.

Emellett pedig korábban az INBA fitness versenyen is tündökölt Zoller Lili, aki bronzérmes lett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

Az akrobatikus torna csoportversenyében Makovics Mimi Emili manó kategóriában első megmérettetésén egy bronz, majd egy ezüst érmet szerzett, valamint a női páros kategóriában Kolarik Petra és Aradi Mia, miután a tavaszi versenyeken végig arany érmesek voltak, az utolsó megmérettetésükön végül egy ezüsttel végeztek a nyár előtt.

Ha pedig a váci lányok sikerei másokat is arra inspirálnának, hogy kipróbálják magukat ebben a sportágban, akkor előttük is itt a nagy lehetőség. Stöckler Bernadett elnök és vezetőedző arról tájékoztatta a Váci Naplót, hogy sok szeretettel várják az új jelentkezőket ősztől. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments