Éjszakai csobbanásra csábítják a vendégeket Vácon is

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére idén 13. alkalommal rendezik meg a Strandok éjszakáját. Az eseményre minden év július utolsó hétvégéjén kerül sor. Vác első ízben csatlakozik a kezdeményezéshez, a városi strand július 30-án, szombaton 17 órától az éjszakába nyúló zenés fürdőzés és a szaunaprogramok mellett koktélokkal, zumba bemutatóval és működő büfével várja azokat, akik már elmúltak 18 évesek, és a szokásostól eltérő vizes élményekre vágynak. A 3500 forintos részvételi jegyek a helyszínen válthatók – írja az ESTV.

A rendezvénysorozatot 2010 nyarán indította útjára a Magyar Fürdőszövetség. A kezdeményezés célja pedig a kezdetektől az volt, hogy megismertesse a magyar fürdőket és fürdőkultúrát a hazai és a nemzetközi nagyközönséggel. Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszított nyitva tartással fogadja a fürdőzni és bulizni vágyókat, sok helyen akár hajnal kettőig is gyönyörködhetünk a csillagos égben a termálmedencében üldögélve.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

„Szombaton első alkalommal rendezi meg a Városi uszoda és strand a strandok éjszakáját. Délután öttől este tizenegyig tart a rendezvényünk és fellépők lesznek a DJ Szilveszter, illetve a Bagyinszki Anikó féle Zumba tánccsoport” – nyilatkozta az ESTV híradójának Gulyás Zoltán a Váci Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments