Elődöntőben a VSD Amerikai football csapata

Sikerrel vette az első akadályt a rájátszásban a Városi Sportegyesület Dunakeszi (VSD) Rangers. A tatabányaiak ellen aratott 30-9-es győzelmük után már az elődöntőre készülhetnek.

Mint júniusban a Váci Napló is beszámolt róla, bejutott a Divízió 1 rájátszásába a Városi Sportegyesület Dunakeszi (VSD) Rangers amerikai futball csapata. Akkor 41-7-arányban múlták felül a DEAC Gladiators gárdáját és nagy izgalmak közepette készültek az elkövetkező nagy megmérettetésre. Tették mindezt nem hiába. 30-9 arányban újból győzelmet arattak, ezúttal a Tatabánya ellen, ezzel pedig kiharcolták azt, hogy az elődöntőben is megmutathatják magukat. Erről a sikerről kérdezték Kálmán Ádám szakosztályvezetőt a klub sajtósai.

Mivel a csapat már biztos résztvevője a rájátszásnak, volt tétje a Tatabánya elleni meccsnek?

Tétje igazából nem volt az alapszakasz 2. hely az biztosított volt. Annyiból jobb volt, hogy így a csapatból pár játékos tudott pihenni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

Az elején kicsit aludt a csapat, majd a félidőre felébredt, utána pedig nyertétek a meccset 30-9 arányban. Hogyan értékeled? Szükség van mindig az irányítók cserélgetésére?

Mindig jó, ha több irányítója van egy csapatnak, mert nem tudja, a védelem mire készüljön. Ezek a kérdések Jeremy Parker edző feladatai és gondolatai, hogy a támadó egységből éppen kit küld a pályára. Nem éppen mindig a rutinos játékosok voltak pályán lehet, főleg ezért tűnt úgy mintha aludna a csapat.

Mit várunk a Szombathely ellen?Az elődöntőben újra összecsapnak a csapatok, ott akkor az alapszakaszban esett, zuhogott az eső, most meg már kánikula van. Lesz különbség az erőviszonyok között? Hol lesz és mikor az elődöntő?

Egy nagyon szoros és küzdelmes mérkőzést várhatunk. Az időjárás most kicsit más, remélhetőleg nem 40 fokban fogunk majd játszani, de az eső sem lenne a barátunk. Az Elődöntőt itthon fogjuk megrendezni a hazai pályánkon, július 9-én, 16:00-tól, miközben egy Nemzetközi tenisz verseny lesz a Tenisz klubnál. Érdekes lesz, én ajánlom mindenkinek, hogy jöjjön le, mert így két sportág megmérettetéseit is tudja majd követni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments