Elődöntőben a VSD Amerikai football csapata

Sikerrel vette az első akadályt a rájátszásban a Városi Sportegyesület Dunakeszi (VSD) Rangers. A tatabányaiak ellen aratott 30-9-es győzelmük után már az elődöntőre készülhetnek.

Mint júniusban a Váci Napló is beszámolt róla, bejutott a Divízió 1 rájátszásába a Városi Sportegyesület Dunakeszi (VSD) Rangers amerikai futball csapata. Akkor 41-7-arányban múlták felül a DEAC Gladiators gárdáját és nagy izgalmak közepette készültek az elkövetkező nagy megmérettetésre. Tették mindezt nem hiába. 30-9 arányban újból győzelmet arattak, ezúttal a Tatabánya ellen, ezzel pedig kiharcolták azt, hogy az elődöntőben is megmutathatják magukat. Erről a sikerről kérdezték Kálmán Ádám szakosztályvezetőt a klub sajtósai.

Mivel a csapat már biztos résztvevője a rájátszásnak, volt tétje a Tatabánya elleni meccsnek?

Tétje igazából nem volt az alapszakasz 2. hely az biztosított volt. Annyiból jobb volt, hogy így a csapatból pár játékos tudott pihenni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Muzsika a Kertben

Az elején kicsit aludt a csapat, majd a félidőre felébredt, utána pedig nyertétek a meccset 30-9 arányban. Hogyan értékeled? Szükség van mindig az irányítók cserélgetésére?

Mindig jó, ha több irányítója van egy csapatnak, mert nem tudja, a védelem mire készüljön. Ezek a kérdések Jeremy Parker edző feladatai és gondolatai, hogy a támadó egységből éppen kit küld a pályára. Nem éppen mindig a rutinos játékosok voltak pályán lehet, főleg ezért tűnt úgy mintha aludna a csapat.

Mit várunk a Szombathely ellen?Az elődöntőben újra összecsapnak a csapatok, ott akkor az alapszakaszban esett, zuhogott az eső, most meg már kánikula van. Lesz különbség az erőviszonyok között? Hol lesz és mikor az elődöntő?

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Miki 60 – Nagy nyolcas kör – támogatásgyűjtő evezés

Egy nagyon szoros és küzdelmes mérkőzést várhatunk. Az időjárás most kicsit más, remélhetőleg nem 40 fokban fogunk majd játszani, de az eső sem lenne a barátunk. Az Elődöntőt itthon fogjuk megrendezni a hazai pályánkon, július 9-én, 16:00-tól, miközben egy Nemzetközi tenisz verseny lesz a Tenisz klubnál. Érdekes lesz, én ajánlom mindenkinek, hogy jöjjön le, mert így két sportág megmérettetéseit is tudja majd követni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments