Megtalálták a Dunában a Visegrádnál eltűnt lány holttestét

Megtalálták annak a 16 éves lánynak a holttestét, aki szerdán merült el a Dunában Visegrádnál. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint kajakozók bejelentését követően került végül elő a holttest pénteken délelőtt tíz óra körül az Északi összekötő vasúti hídnál Újpesten.

Azonosították az elhunytat, és a Visegrádnál eltűnt 16 éves lány holtteste került elő. Nem merült fel bűncselekmény gyanúja, ezért a rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az eset körülményeit – tette hozzá Fülöp Gergely, a BRFK kommunikációs osztályának a vezetője.

Mint korábban a Váci Napló is beszámolt róla, három testvér fürdőzött a folyóban a visegrádi kompkikötőnél, egy 16 éves fiú és a 7 éves húga ki tudott jönni a vízből, de nővérük már nem. A fiatalok üzemi területen mentek a Dunába, ahol tilos fürödni, szülők nem voltak velük.

Végül a sekélyebb részről a mélyebb részek, azaz a kompkikötő felé úsztak, ahol eltűnt a fiatal lány. A fiú a hétéves kislányt még ki tudta menteni, de mire visszafordult, hogy segítsen a nagyobbik lánynak, őt már nem látta sehol, ezért azonnal hívta a segélyhívót, amikor a partra ért. A vízirendőrök, a tűzoltóság, a katasztrófavédelem és a mentők munkatársai egyaránt nagy erőkkel keresték, sőt még civilek is bekapcsolódtak a kutatásba. De sajnos már csak a holttest került elő a folyó pesti szakaszán. (Forrás: MTI, 24.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments