Női kézilabda Európa-liga: Ismét egy győztes párharc kell a csoportkörhöz a váciaknak

Az Európai Kézilabda Szövetség elkészítette az Európa Liga csapatok besorolását. A Praktiker-Vác a 3. fordulóban csatlakozik a sorozathoz. Csapatunk kiemeltként várhatja majd az október 18.-án megrendezésre kerülő sorsolást.

Az európai szövetség (EHF) hétfőn tette közzé a második számú kupasorozatának mezőnyét. A bajnokság előző idényében hatodik helyezett, 2019-ben EHF Kupa-győztes, tavaly ezüstérmes Siófok megkapta a szabadkártyát és a selejtező első fordulójában kezdi meg szereplését. A párosításokat jövő kedden 11 órától sorsolják ki, a mérkőzéseket október 8-9-én, illetve egy héttel később játsszák.

A Praktiker-Vác és a Motherson-Mosonmagyaróvár a második körben kapcsolódik be a küzdelmekbe, ennek a sorsolását október 18-án tartják, a meccseket december 3-4-én, illetve egy héttel később rendezik. Az NB I bronzérmesének, a Debrecennek nem kell selejtezőt játszania, automatikusan a január 7-től február 19-ig tartó csoportkörbe került, amelynek a sorsolása december 15-én lesz.

A Paraktiker-Vác a selejtezőre kényszerülő együttesek közül a legmagasabban kiemelt, ám ettől még a csoportkörért roppant nehéz (francia, norvég, dán) ellenfele is lehet. Így komoly tétje van a sorsolásnak, hiszen a mieinknek idén is egy sikeres párharcot kell teljesíteni az Európa Ligában a csoportkörös részvételhez. (Forrás: MTI, vacinkse.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments