Nyári táborozást támogatott a Rotary Club Vác

Nagy sikerrel ért véget a Rotary Club Vác által szervezett májusi jótékonysági koncert. Az est során a szervezők 680 ezer forintot tudtak összegyűjteni a rászoruló váci gyermekek nyári táboroztatására.

Húsz esztendeje alakult meg a Rotary világszervezet váci csoportja, s az évfordulót több rendezvényük tette emlékezetessé a nyár elején. Ezek sorába tartozott egy jótékonysági koncert a Farkas Pál vezette Dunakeszi Szimfonikus Zenekar és vendégművészeik közreműködésével. A Rotary Club Vác tagsága a koncert bevételét rászoruló váci gyermekek nyári táboroztatására szánta, s a közönség érdeklődése, valamint a fellépő művészek nagylelkűsége eredményeként 680 ezer forintot tudtak erre a célra fordítani – olvasható a szervezet közleményében.

A pénz célszerű felhasználását több táborszervező, elsősorban a Váci Család- és Gyermekjóléti Központ együttműködése biztosította. Az összegnek köszönhetően 18 olyan gyermek jutott nyári élményekhez, akik számára a családi költségvetés nem tette volna ezt lehetővé. Az érintett gyermekek gondviselői szempontjából az is lényeges, hogy az iskolai szünet idején megnyugtató elhelyezést, értékes időtöltést tudtak így biztosítani a kicsik számára.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Élővilágbarát kert átadó ünnepség április 27-én a váci Pannónia Házban, palántabörzével, szakmai és gyermekprogramokkal

A váci rotarysták köszönik minden közreműködőnek a céljuk megvalósításához nyújtott segítséget! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments