Pár óra leforgása alatt elfogták a betörőt a váci rendőrök

Egy felújítás alatt álló házból lopott egy 34 éves férfi. A bűntett helyszínére kiérkező váci rendőrök a helyszínelés után egyből tudták melyik gyanúsítottat kell felkeresniük. Pár órán belül már az elkövető ajtaján kopogtattak.

Egy nagybörzsönyi ház tulajdonosa hívta a rendőröket július 4-én, amikor meglátta, szépíteni kívánt ingatlanjából temérdek szerszám tűnt el, számításai szerint közel 400 ezer forint kár érte. A váci rendőrök a helyszínre mentek, nyomokat kutattak és rögzítettek, pár óra múltán már a feltételezett tettes vámosmikolai lakásán kopogtattak. A férfi a házával szemben lévő bozótosba vezette a rendőröket, a körfűrész, csavar behajtó, gipszkartonvágó készlet és a különböző villamos szerelvények hiánytalanul előkerültek.

N. Gábor elmondta, hogy aznap legurított egy pár pohárral, kinézte a házat, a kerítésen bemászott, a bejárati ajtót kirántotta, majd összerámolta az értékes cuccokat és indult is tovább. Tettének miértjére konkrét választ nem adott, minden esetre megbánását és sajnálatát fejezte ki, gyanúsítása ellen panaszt sem tett.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfivel szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást.  (Forrás: police.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments