Pár óra leforgása alatt elfogták a betörőt a váci rendőrök

Egy felújítás alatt álló házból lopott egy 34 éves férfi. A bűntett helyszínére kiérkező váci rendőrök a helyszínelés után egyből tudták melyik gyanúsítottat kell felkeresniük. Pár órán belül már az elkövető ajtaján kopogtattak.

Egy nagybörzsönyi ház tulajdonosa hívta a rendőröket július 4-én, amikor meglátta, szépíteni kívánt ingatlanjából temérdek szerszám tűnt el, számításai szerint közel 400 ezer forint kár érte. A váci rendőrök a helyszínre mentek, nyomokat kutattak és rögzítettek, pár óra múltán már a feltételezett tettes vámosmikolai lakásán kopogtattak. A férfi a házával szemben lévő bozótosba vezette a rendőröket, a körfűrész, csavar behajtó, gipszkartonvágó készlet és a különböző villamos szerelvények hiánytalanul előkerültek.

N. Gábor elmondta, hogy aznap legurított egy pár pohárral, kinézte a házat, a kerítésen bemászott, a bejárati ajtót kirántotta, majd összerámolta az értékes cuccokat és indult is tovább. Tettének miértjére konkrét választ nem adott, minden esetre megbánását és sajnálatát fejezte ki, gyanúsítása ellen panaszt sem tett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Rács mögött a szüleit és nagyapját terrorizáló férfi

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfivel szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást.  (Forrás: police.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments