Praktiker-Vác néven versenyez tovább a Váci NKSE

A Praktiker Kft. lett az NBI-ben és a nemzetközi kupaporondon szereplő váci Dunakanyar Kézilabda Kft. névadó szponzora, így a csapat a következő idényben Praktiker-Vác néven versenyez tovább – jelentette be közleményében Vác női kézilabda egyesülete.

A váci női kézilabdacsapat életében ez az egyik legfontosabb bejelentés, mert a 2022-2023-as szezonban mind az NBI-es bajnokságban, mind a nemzetközi versenyekben komoly eredményeket céloztak meg, amelyek eléréséhez folyamatos és biztos támogatás szükséges. A Praktikernek nem ismeretlen a sport támogatása, de ilyen kiemelt formában most először működnek együtt egy élvonalbeli kézilabdacsapattal.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy az idei évtől a Praktiker Kft. lett a névadó szponzorunk és mindent meg fogunk tenni azért, hogy idénybeli eredményeinkkel megerősítsük névadónkban döntését, valamint bizonyítsuk, hogy egy folyamatos névadó szponzoráció mindkét fél számára hosszútávon is sok előnnyel jár” – mondta Kirsner Erika elnök, miután Pártos Zsolttal, a Praktiker Kft. ügyvezető igazgatójával aláírták a névadó szponzori szerződést. (Forrás: vacinkse.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments