REMEK HÍREK: Állami támogatást kap a Laller Racing fiatal tehetsége

Mi magunk is többször írtunk már Liszka Roland pályán elért sikereiről. A Laller Racing Dakar Team pilótája ahol csak elrajtol, ott dobogóra áll – legtöbbször annak is a tetejére -, ennek köszönhetően az elmúlt esztendőkben számos bajnoki címet nyert.

A 17 esztendős srác már most a sportág egyik valaha volt legeredményesebb versenyzője, így törvényszerű, hogy folyamatosan keresi az előrelépés lehetőségét. Ettől vezérelve Horváth Lajos „Laller” csapatvezető segítségével szerencsét próbált az EnduroGP Európa-kupán. A nívós sorozat nem csupán szakmailag, de anyagiakban is minden eddiginél nagyobb kihívás elé állítja a versenyző családját, ezért is jött nagyon jól a HUMDA (Magyar Autó-Motorsport Ügynökség) támogatási programja, amelybe Liszka Roland is bekerült:

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Perbálról is három ponttal tért haza felnőtt focicsapatunk

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy már állami szinten is észreveszik és elismerik a Laller Racing Dakar Team off-road sportágakban elért sikereit, és az ott folytatott kitartó munkáját. Csapatunk a 2020-as év elején tűzte zászlajára az utánpótlásnevelést, azóta prioritásként tekintünk a fiatalok előmenetelének segítésére, mind szakmailag, úgy a média/PR/social media területen is. Liszka Roland személyében egy igazi klasszist nevelgetünk, aki már eddig is számos bajnokságot nyert meg nekünk, de úgy hiszem, hogy a java még csak ezután következik.

Nem titkolt motivációnk, hogy az EnduroGP-ben elhódítsuk az Európa-kupát, majd feljebb lépjünk a junior világbajnokságba. Végső célunk a sorozat Prestige kategóriája, és hogy hosszútávon off-road világbajnokot adjunk Magyarországnak. Ennek a szép tervnek a hajszolásában és megvalósításában komoly támogatást jelent nekünk a HUMDA segítsége, amit ezúton is szeretnénk megköszönni” – nyilatkozta a Laller Racing Dakar Team alapító, Magyar Motorsport Szövetség tereprali szakágát vezető Horváth Lajos.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Perbálról is három ponttal tért haza felnőtt focicsapatunk

Liszka Roland állami támogatása nem csupán csapatának, de Vácnak is történelmi siker: a Pest-megyei kisváros históriájában Roland az első motoros, aki ilyen fajta szponzorációban részesül. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments