Szalai Attila lesz a Vác VLSE újonnan alakuló felnőtt csapatának az edzője

Az előző szezonbeli U19-es csapatra, illetve a korábbi U19-es korosztályok játékosaira épül majd a Vác VLSE megyei szinten induló formációja. Így Szalai Attila az új felnőtt, míg Burzi Attila az új ifi csapatot fogja irányítani.

Mint korábban a Váci Napló is beszámolt róla, egy június 30-i közleményében – a klub finanszírozási lehetőségeinek a beszűkülésére hivatkozva – a Vác FC bejelentette, hogy nem tudja vállalni az NB III-as indulást a 2022-23-as kiírásban. De az együttes egyúttal azt is közölte, hogy azért teljesen mégse kell elbúcsúznia a helyieknek a felnőtt labdarúgástól. A klub honlapja szerint jelenleg úgy néz ki, a Nógrád megyei I. osztályból feljutó Bánk-Dalnoki Akadémia a következő idényben – egy együttműködés keretében – Vácon fogja játszani NB III-as hazai mérkőzéseit, mégpedig Bánk-Dalnoki-Vác VLSE néven. Valamint a Vác VLSE a Pest megyei I. osztályban fog indítani egy csapatot. Nevezésünket már el is fogadta az MLSZ Pest megyei Igazgatósága.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

A napokban a Vác VLSE weboldalán pedig a keret várható új összetételéről és edzői stábjáról is hírt adtak. A megyei szinten elinduló együttes az előző szezonbeli U19-es csapatra, illetve a korábbi U19-es korosztályok játékosaira épül majd. Míg a vezetőedző szintén az előző szezonbeli U19-esek trénere, Szalai Attila lesz. Az ő korábbi pozícióját az elmúlt idényben a Vác FC-nél asszisztens-edzőként tevékenykedő Burzi Attila tölti majd be.

A felkészülés a jelenlegi tervek szerint július 18-án kezdődik meg az augusztus második felében rajtoló bajnokságra. (Forrás: vac-vlse.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments