Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. július 1.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Kurucz András és Cseh Anita gyermeke: András, Cseri Iván és Virsinger Roxána gyermeke: Alexander Domicián (Vác), Sándor Krisztofer József és Baricz Brigitta Brenda gyermeke: Jamina Napsugár, Csuka János és Kodácsi Melinda gyermeke: János, Pintér Bálint és Karcagi Petra gyermeke: Nimród, Farkas Csaba és Farkas Aliz gyermeke: Vilmos, Holecska András és Polgár Ildikó gyermeke: Zsombor, Mészáros Rajmund és Münzberg Rebeka Dalma gyermeke: Hunor, Szigeti Norbert György és Zsidel Melitta gyermeke: Krisztián, Sívó András Gábor és Zsoldos Anna Róza gyermeke: Vilmos (Vác), Szabó Zoltán Patrik és Szentgáli Zsanett gyermeke: Franciska, Csábi Dávid és Boros Ágnes gyermeke: Zoé, Kolompár Norbert és Turai Klaudia gyermeke: Zselyke, Makó Rómeó és Hólya Magdolna gyermeke: István Fernándó, Mráz Benedek és Németh Éva Mária gyermeke: Olivér, Nagy István Attila és Kalmár Alexandra gyermeke: Kira Franciska, Bai Sándor és Tóth Éva gyermeke: Barnabás (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. június 14.

Vácon kötöttek házasságot: Koscsó Ákos László és Berkula Edit (Vác), Zsibrik Tamás és Lestyán Laura (Vác), Hirth Gergely és Ványi Eszter Ágota (Vác), Bertha József és Józsa Evelin (Vác), Bogdán Péter és Szőke Lilla (Vác), Lax Tamás és Herédi Boglárka Hajnalka, Lőrincz Imre és Szilágyi Melinda (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 15 fő halálát anyakönyvezték, 5 fő volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments