Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. július 15.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Szabó István és Sebián Andrea gyermeke: Marcell Flórián (Vác), Plachi Zsolt és Polónyi Mariann Ágnes gyermeke: Medárd (Vác), Várfi Tamás és Petőcz Eszter gyermeke: Blanka, Ubrankovics Attila és Gyimesi Elizabeth gyermeke: Marcell, Soós Sándor Árpád és Mikó Dorottya gyermeke: Ilona Gréta (Vác), Kotrucz István és Kisfaludi Vera gyermeke: Márk Zalán (Vác), Grünfeld Gábor és Vaskó Beatrix gyermeke: Gábor, Bazsik Titusz és Reith Bernadett gyermeke: Janka Milla, Hauzman Tibor és Simák Viktória gyermeke: Máté (Vác), Szabó Péter és Kislászló Zsuzsa gyermeke: Gréta, Fazekas Flórián Ferenc és Kiráyházi Klementina gyermeke: Lili, Vlicska Dávid és Buzea Klaudia gyermeke: Flórián, Král Pál és Katona Klementina Fatima gyermeke: Benjámin, Seres Tamás György és Nagy Klaudia Laura gyermeke: Dominik, Vastag Richárd és Glózik Beatrix gyermeke: Benedek, Máté Viktór és Bálint Tímea gyermeke: Hanna Lia (Vác), Szabó István és Szabó Gabriella gyermeke: Norina Gabriella (Vác), Kollár Gábor és Kapecska Klaudia gyermeke: Erik (Vác), Kui Roland és Kalydy Bernadett gyermeke: Zalán, Bánhegyesi Gergely és Korbély Bianka gyermeke: Rebeka, Koncz Krisztián és Záhorszki Brigitta gyermeke: Blanka (Vác), Vajda Patrik és Vass Erika gyermeke: Csanád (Vác), Cservenák Zsolt és Debrei Kinga gyermeke: Simon Zsolt, Jócsik Sándor és Mátyás Enikő Judit gyermeke: Konor Patrik.

Vácon kötöttek házasságot: Matus Attila és Kelemen Andrea (Vác), Dr. Klimaj Zoltán és Ronyecz Zsófia, Takács Péter és Balázs Zsófia, Frankó Gergő és Grosics Tímea (Vác), Pintér János és Timófi Marianna, Putnoki Péter és Velkey Kinga Margit (Vác), Zoltai Szabolcs József és Bodnár Emőke Brigitta, Horváth László Zsolt és Görög Hajnalka Éva, Galba Péter és Györkei Tímea Izabella (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 19.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 43 fő halálát anyakönyvezték, 9 fő volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments