Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. július 22.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Pitz András Tamás és Hanczvikkel Zsanett gyermeke: Róza Hanna (Vác), Kiácz Miklós és Klein Anita gyermeke: Milla Zsófia, Zsámboki Ádám János és Barnai Réka gyermeke: Vilmos, Pikács Dávid és Susik Livia gyermeke: Aida, Kovács Tamás Zoltán és Csizik Zsófia gyermeke: Zalán Csanád, Bella Dávid Péter és Simon Henrietta gyermeke: Bence Dávid, Pataki István és Varga Klára gyermeke: Ádám István, Kukla Kornél és Gergely Tímea gyermeke: Máté (Vác), Juhos Sándor és Boldizsár Barbara Titanilla gyermeke: Panna, Pup János és Tóth Boglárka Rebeka gyermeke: Hunor Csongor (Vác), Varga Zsolt és Jele Kitti gyermeke: Menta, Seletye Zoltán és Kerestély Katalin gyermeke: Zsombor (Vác), Lajos Péter János és Rajnai Anita gyermeke: Petra Sára, Balyi Krisztián és Almási Valéria gyermeke: Borbála (Vác), Kosik Richárd János és Boda Martina Anna gyermeke: Benett, Lévai Ádám Attila és Lőtte Anett gyermeke: Bekka, Beke Tamás és Boór Vivien gyermeke: Sára, Sumandán Gábor és Gyetvai Éva gyermeke: Szonja, Juhász Gergely és Lázár Enikő gyermeke: Gergő (Vác), Benedek Dániel Tamás és Istvándi Ramóna gyermeke: Lara Bella, Varga Gyula és Majer Petra gyermeke: Zorka, Gyuricza Zsolt és Stefanidesz Vivien gyermeke: Sára Rozina, Juhász Ádám és Kovács Kitti gyermeke: Ádám, Lakatos András és Kanalas Malvin gyermeke: Nenszi Nazira (Vác).

Vácon kötöttek házasságot: Sógor János és Hajdu Mónika Jolán (Vác), Pelle György és Burai Zsuzsanna (Vác), Harcsár Ádám János és László Dóra.

Vácon hunytak el: Tóth Lászlóné sz: Hajdu Ilona Erzsébet (Vác). Az elmúlt héten 25 fő halálesetét anyakönyvezték, 5 váci lakos volt.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments