Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. július 29.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Babics Ádám és Bosnyák Anikó gyermeke: Mira, Szőke Dávid és Oláh Kitti gyermeke: Liza, Szabó Gergely és Czompa Judit gyermeke: Ádám Gergely, Krekács Rajmund és Pók Eugénia Györgyi gyermeke: Denisz Attila, Holinger Miklós István és Barna Dorottya gyermeke: Dominik, Greskovits Márk János és Zsák Ildikó gyermeke: Ábel Pál, Oszolik Szabolcs László és Kurnász Beatrix Edit gyermeke: Léna Nóra (Vác), Keresztes Bálint és Orbán Veronika gyermeke: Barnabás (Vác), Matus Róbert és Windberg Theresia gyermeke: Johanna Sára, Baczoni Norbert és Follinus Alexandra gyermeke: Leó, Lakatos Benjámin és Horváth Nikolett gyermeke: Rubina, Hangácsi Szabolcs és Székely Beatrix gyermeke: Kristóf, dr. Gyuris Csaba és dr. Veszeli Nóra gyermeke: Nimród (Vác), Dömötör József és Benedek Ildikó gyermeke: Larina, Váradi Zsolt és Csernitzky Anita gyermeke: Anabella, Mészáros Balázs és Fehér Cintia gyermeke: Benedek, Varga Dávid és Barna Beatrix gyermeke: Emma Anna, Bota Márk és Rádai Emese Annamária gyermeke: Márton, Berkes Andor és László Nikolett gyermeke: Andor Zsolt, Szabó Gergely és Spekker Szilvia gyermeke: Petra, Terényi Zsombor Simon és Hliniczky Loretta gyermeke: Nelli, Maurer Péter Róbert és Zoller Judit gyermeke: Bence.

Vácon kötöttek házasságot: Pap László Ernő és Lénárt Alexandra (Vác), Fazekas Zsolt és Bürger Éva Adrienn (Vác), Zsigmond Mátyás és Balázs Ágnes (Vác), Varga Tamás és Nyéki Eliza Csilla, Schreindorfer Johann Gerhard és Pongó Szilvia (Vác), Serfőző Szabolcs és Mészáros Tekla Terézia.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 24 halálesetet anyakönyveztek, 7 váci lakos volt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. július 26.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments