Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. július 8.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Szilágyi Bence és Csorba Anita gyermeke: Kincső, Németh István és Bede Fruzsina gyermeke: Hanna Nóra (Vác), Rózsa Balázs és Molnár Alexandra Kitti gyermeke: Hanna (Vác), Banai Zoltán és Fajszán Karina gyermeke: Liliána, Döbrentei Márk Enzó és Szunyog Diána Gabriella gyermeke: Elina, Földi Péter és Wachtler Edit gyermeke: Bianka (Vác), Puskás Dávid és Helembai Bernadett gyermeke: Botond, Rapi Imre és Biró Nikolett gyermeke: Kiara, Moravcsik Ádám és Meixler Anita gyermeke: Noel, Schleer Ádám és Cebula Renáta gyermeke: Kincső Csenge, Vant Jószef és Meixner Katalin gyermeke: Milán, Vincze Tibor és Talapa Kamilla gyermeke: Luca (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon kötöttek házasságot: Bari Zoltán és Lakatos Vivien, Laki Zoltán és Sebes Petra (Vác), Chikán Zsombor és Hideg Lilla Rita (Vác), Hénap Tamás és Csari Szandra (Vác), Braun Péter és Franyó Vivien, Tyiskov Mihály és Helembai Fanny (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 26 halálesetet anyakönyveztek, 9 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments