Várják a javaslatokat a szociális kitüntetések jelöltjeire

Vác Város Önkormányzat Képviselőtestülete a városban tartósan végzett kiemelkedő szociális munka elismerésére alapított „Vác Város Szociális Munkáért” kitüntető cím mellett a legkiemelkedőbb „Szociális Segítő Munkáért” is elismerést ad át. Ezeket a kitüntetéseket is a polgármester adja át a Szociális Munka Napja alkalmából tartandó ünnepségen, elismerve a város közigazgatási területén működő szociális intézmények, vállalkozások és civil szervezetek dolgozóit, önkénteseit – írja a vac.hu.

A címeket évente egy-egy személy kaphatja meg, akiknek a kilétére részletes indoklással javaslatot tehetnek a szociális intézmények, vállalkozások és civil szervezetek vezetői, közösségei, illetve Vác város polgárai is. Ezeket az ajánlásokat augusztus 15-ig lehet benyújtani Fehér Zsoltnak az Emberi Kapcsolatok Bizottság elnökének címezve:

  • Személyesen: a javaslatok az Igazgatási és Szociális Osztály vezetőjénél – Székelyné Angi Emőke Imola – adhatók le a 2600 Vác, Március 15. tér. 11. szám alatt, a 123-as irodába.
  • E-mail-es formátumban pedig: igazgatas12@varoshaza.vac.hu címre küldhetők be.
  • Postai úton: a 2600 Vác, Március 15. tér 11. szám alatt található Vác Polgármesteri Hivatal Igazgatási és Szociális Osztály 123. iroda címére kell megküldeni. ♦
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments