Ankétra hívja szurkolóit a Vác VLSE

Szurkolói ankétot szervez a Vác VLSE pénteken, a hétvégi, Pest megyei I. osztályú bajnoki rajt előtt, 17 órától a váci stadionban. A téma a megyei I. osztályban induló felnőtt csapatuk lesz – derül ki az egyesület kedd esti közleményéből.

Mint ismeretes, július elején, azt követően, hogy a Vác FC – a klub finanszírozási lehetőségeinek a beszűkülésére hivatkozva – bejelentette, nem tudja vállalni az NB III-as indulást a 2022-23-as kiírásban, a város vezetése egy lakossági fórumot hívott össze. A közel 50 érdeklődő jelenlétében megtartott másfél órás beszélgetésben több szurkoló, egyesületi tag, valamint helyi szakember is részt vett, továbbá az egyesület vezetéséből is nem egy prominens személy megjelent. Az esemény során pedig bár sok, addig el nem hangzott információval is gazdagodhattak a jelenlévők, még mindig számos megválaszolatlan kérdés maradt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

A klub körüli zűr ráadásul csak tovább fokozódott azzal, hogy szemlátomást a korábbi híresztelésekkel ellentétben a Bánk-Dalnoki Akadémia mégse veszi fel a nevébe Vácot, sőt, a bánkiak nem is városunkban, hanem Berkenyén rendezik majd meg a hazai bajnokijaikat. Továbbá időközben az is kiderült, hogy utánpótlás szinten sem fog már indulni országos bajnokságon váci gárda. Jelenleg tehát sok a bizonytalanság a váci futball körül. Ezt a szituációt orvosolhatja majd a kedd este bejelentett ankét, amely során az érdeklődők több közérdekű kérdést is megvitathatnak majd nyilvánosan. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments