Az NB I. keleti csoportjában indulhat Váci Reménység asztalitenisz csapata

A Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) augusztus 12-én kelt levelében tudatta, hogy a Váci Reménység NB II-es csapata a következő, 2022-2023-as versenyszezont az NB I. Kelet csoportjában folytathatja, mivel a II. helyezetteknek kiírt helybetöltőre a Kecskemét és a Szécsény csapatai nem neveztek – írja a vaciremenyseg.hu.

A Váci Reménység pingpongosainak meghozta a gyümölcsét a tavalyi meggyőző bajnoki szereplés. Az egyesület 2015-ös NB-től való visszalépését követően idén újra lehetősége lesz a helyi fiataloknak – név szerint Héjj Marcellnak, Némann Dávidnak, Lovas Dánielnek és az ifjúsági korú Klucsár Balázsnak – arra, hogy egy osztállyal feljebb is megmutathassák magukat. Ennek a csapatnak célja a bent maradás.

De a klub többi csapatának a háza tájáról is örömteli hírek érkeztek. Az NB III-as csapatuk egy jó igazolás, Varga Laci révén megerősödött, aki már évekkel ezelőtt szakosztály tagja volt, így remélhetik, hogy az élmezőnyben végeznek. De a Megye B-ben szereplő csapat is erősödött egy régi váci játékossal, Ujvári Tiborral, aki a Göd csapatától érkezett vissza. Ennek fényében remény van egy feljutó helyezésre. Ebben a csapatban helyet kell adni egy tehetséges ifinek, Csermely Mátyásnak, aki a megyei 2. csapat legjobbja volt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments