Idén is várják a jelentkezőket a ligettakarításra

A Mária napi programok közeledtével, a Püspökséggel összefogva a város ismét ligettakarítási programot szervez. A programot szeptember 9. péntek és 10. szombat délelőttre tervezik. Mindkét nap a Hétkápolna templom mellett 9 órától várják azokat, akik részt szeretnének venni.

Az iskolás csoportoknak és a városlakóknak az idén is lehetőségük van a részvételre. A pénteki napra az iskolásokat, szombatra a civileket is várják. A két napon az alábbi feladatok várnak a jelentkezőkre:

Szeretnék felkészíteni a ligetet a Mária Napi Búcsú méltó megünnepléséhez. Ennek érdekében szemétszedésre, a járó felületek környezetéből az avar és a leszakadt faágak összegyűjtésére és eltávolítására, a források és az emlékkút kitakarítására, rendbetételére lehet számítani.

A munkához biztosítva lesznek a szemeteszsákok, a kesztyűk és a kerti szerszámok is, korlátozott mennyiségben (ezért amennyiben tudnak, arra kérnek mindenkit, hozzanak magukkal gereblyét és egyéb kerti szerszámokat).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Centrumban az egészség: sokszínű programsorozat a Királyban

Az elmúlt évek hagyományai alapján az idén is kérik a lakosság segítségét. Jelentkezni a birogyorgy@yahoo.com e-mail címen vagy a 06 30 9 213 924-es telefonszámon lehet.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments