Járatkimaradásokra kell számítani a sejcei buszközlekedésben

A DDC Kft. és az Önkormányzat közös finanszírozásával, közel 13 millió Ft-ból, megújul a Sejcei út Agyagbánya előtti szakasza. A munkálatok ideje alatt azonban járatkimaradásokra kell számítani a helyi buszközlekedésben – tájékoztat Facebook oldalán Rozmaring Sándor önkormányzati képviselő.

Mint a helyi politikus bejegyzéséből kiderül, a felújítási munkára augusztus 8-án, hétfőn kerül sor. Az aszfaltozási munkálatok miatt így az Autóbusz pályaudvarról 10.00 és 12.00 órakor induló járat nem fog tudni közlekedni. Továbbá a Sejcei lakótelepről induló járatok közül is kimarad a 10.30-kor és 12.30-kor induló járat. 13 óra után az útzárt fel fogják oldani.

Azonban a képviselő hozzáteszi, a Sejcei lakótelep és a DDC agyagbánya felső megálló között élők utaztatását a Váci Közterület-felügyelet két autója biztosítja fogja, kerülő útvonalon, a 2-es főút irányába. Az Autóbusz pályaudvar és a DDC agyagbánya alsó megálló közötti szakaszon az utazók a Váci Városfejlesztő Kft. két gépkocsijával közlekedhetnek a kimaradó buszjáratok helyett. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments