Kenéz doktorra fognak emlékezni a váci idősek otthonában és klubjában

Névadó ünnepséget szerveznek a júliustól Dr. Kenéz Zoltán nevével ellátott Idősek Otthonában és Klubjában. Az eseményen beszédet mond Matkovich Ilona polgármester, de a család részéről megemlékezik dr. Kenéz Tibor is.

Mint már ismeretes, a Vácon 1945 óta működő Idősek Otthona július negyedikétől büszkén viseli Dr. Kenéz Zoltánnak, a helyiek méltán szeretett és tisztelt egykori főorvosának a nevét. Új névadójuknak a tiszteletére így augusztus 25-én, az intézményben élő idősekkel, munkatársakkal és a meghívott vendégekkel családias hangulatban, illetve közösségben szeretnének egy ünnepséget szervezni.

Az eseményt Szabados-Slezák Brigitta intézményvezető nyitja majd meg, de ünnepi beszédet mond Matkovich Ilona polgármester is, valamint a család részéről dr. Kenéz Tibor fog megemlékezni. A Burgundia utcai intézet III. részlegén kialakított Kenéz emlékfalat megkoszorúzza és ezáltal felavatja: Inotay Gergely alpolgármester, Varga Katalin Intézményvezető helyettes és dr. Kenéz Tibor. Végül az ünnepség keretin belül fogják köszönteni a 2022. évben nyugdíjba vonuló munkatársaikat egyaránt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tájékoztató közterületi permetezésről

Élő zenével, művészek és tehetséges fiatalok részvételével teszik majd még felejthetetlenebbé az alkalmat, ami bár zártkörű rendezvény, de az ESTV jóvoltából a műsor rögzítik és később minden érdeklődő számára megtekinthető lesz. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments