Személycserék a Zöld Híd hulladékgazdálkodási társulás vezető testületeiben

Miután június első felében határozatképtelenség miatt többször is meghiúsult, augusztus 10-ére újra összehívták az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzat Társulás közgyűlését. A Kistarcsán lezajlott eseményen – az aktuális gazdálkodási adatok megvitatása és elfogadása mellett – személyi kérdésekben is állást foglaltak a tagok.

A Gödöllői Hírek Online pedig Juhász István társulási elnöktől megtudta, hogy a tisztségéről hónapokkal ezelőtt lemondott Gyuricza László (Kerepes polgármestere) helyett Spiegelhalter Lászlót, Vácrátót polgármesterét választották meg alelnöknek. Az új alelnök Pénzügyi és Törvényességi Ellenőrző Bizottságban betöltött helyét Hatvani Miklós, Isaszeg polgármestere foglalta el.

De a Zöld Híd B.I.G.G. Nkft. ügyvezető igazgatói posztjának az ügyében is döntés született. Agatics Roland távozását követően immáron az a Feigli Ferenc tölti be ezt a tisztséget, akit az elmúlt hónapok során a Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetőjeként már többször is hallhattak megszólalni a váciak a szemétszállítás vagy éppen az újonnan létrehozott hulladékudvar ügyében. Feigli Ferenc öt évre kapott megbízatást. Valamennyi személyi kérdésben egyhangú döntés született, csupán a jelöltek tartózkodtak az őket érintő szavazáskor. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments