Szombat reggeltől szabad a Rádi úti forgalom

A kivitelező tájékoztatása szerint csütörtök éjjel, a megadott határidőre befejezték a Rádi út Vám utca és Magyar utca közötti szakaszának aszfaltozási munkáit. A biztonságos közlekedés érdekében azonban még további tevékenység folyik az új burkolaton, így az érvényben lévő útzárat csak szombaton reggel oldják fel – írja a vac.hu.

Mint ahogy a héten a Váci Napló is beszámolt róla, kedden elkezdődött a Rádi út aszfaltozása a Magyar utca és a vasúti átjárói közötti szakaszon. A Rádi út Vácnak az egyik legforgalmasabb, de mégis rendkívül elhanyagolt állapotban lévő útszakasza, a fejlesztések során rendre felmerülő kérdés is volt a lakosság részéről, hogy mikor fognak már végre a rendbehozatalára sort keríteni. Nem véletlen tehát, hogy a kedden megtartott sajtótájékoztatón Matkovich Ilona polgármester is úgy nyilatkozott erről a beruházásról, hogy egy álom vált valóra, illetve válik valóra a napokban.

A váci önkormányzat az elmaradó központi források következtében és a nehéz gazdasági helyzet ellenére saját finanszírozással, közel 150 millió forintos összegből teljes szélességben felújíttatja az egyik legforgalmasabb és legrosszabb állapotban lévő útját. A munkák a tervezett ütemben haladnak, így várhatóan szombaton reggel a kordonokat elbontják és mindkét oldalon szabad lesz a forgalom. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments