Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. augusztus 12.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Rácz Loránd és Bihari Szabina gyermeke: Jázmin Zsófia, Borda Gábor és Bálint Bianka Anett gyermeke: Marcell, Gyurkovics Ferenc és Leel-Őssy Éva gyermeke: Ferenc, Varga Bence és Kis-Bak Éva gyermeke: Lora.

Vácon kötöttek házasságot: Hugyecz János és Pizinger Gyöngyi Réka, Varga Zoltán és Miklós Orsolya (Vác), Kurucz Csaba és Pál Bernadett (Vác).

Vácon hunytak el: Princz Sándor (1946) Vác.  Az elmúlt héten 11 fő halálesetét anyakönyvezték, 4 váci lakos volt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 12.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments