Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. augusztus 26.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Simon Gábor és Szabó Cintia Claudia gyermeke: Máté Olivér, Sóti József és Tajti Zsanett gyermeke: Emma, Bognár Tamás és Erdélyi Réka gyermeke: Zalán, Dusnoki Kornél és Dr. Bekő Katinka gyermeke: Hanna, Daraban János Claudiu és Rodák Ágnes gyermeke: János, Kiss Dávid és Alföldi Fanni gyermeke: Szofi (Vác), Kovács Róbert Krisztián és Karádi Klaudia Petra gyermeke: Alex, Pintér Zoltán és Gépész Bettina gyermeke: Donát, Bíró László és Bach Zsanett gyermeke: Kende János, Oroszi Tamás Károly és Placskó Emese gyermeke: Boldizsár (Vác), Ujszegi János és Szabó Krisztina Szilvia gyermeke: Bella (Vác), Csébi Tamás és Deák Emese Dorottya gyermeke: János, Kuris Gábor és Nagy Bernadett Erzsébet gyermeke: Bátor, Burger Domonkos és Horváth Luca gyermeke: Janka, Erdélyi Viktor Ferenc és Radevszki Mónika gyermeke: Viktor Gergő, Vasvári Róbert és Szabó Katalin gyermeke: Vanda Natasa, Sasvári Zoltán és Uhrin Éva gyermeke: Bence (Vác), Czeher Lajos és Varga Emese Nikolett gyermeke: Zsanett Renáta.

Vácon kötöttek házasságot: Szatmári Sándor és Decsi Katalin, Szűcs Barna Bálint és Orgoványi Rita (Vác), Szilágyi Bálint Árpád és Gyuráki Emma (Vác), Nagy Nikodémusz és Sztranyán Katalin (Vác), Fedor Szilveszter és Sós Bianka.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. szeptember 6.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 54 fő halálát anyakönyvezték, 12 fő volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments