Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. augusztus 5.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Lakatos Gyula és Oláh Amanda Angelina gyermeke: Léna Dionízia (Vác), Horváth Péter és Ecseri Anita gyermeke: Anna, Pinte Zoltán és Máté Fruzsina gyermeke: Lora, Morvai Bálint és Glózer Eszter Gyöngyi gyermeke: Miksa Bálint (Vác), Csiffári Levente és Pados Eszter gyermeke: Kamilla Dóra, Borovits János és Zöld Orsolya gyermeke: Botond, Mizser Gábor és Janáky Zita gyermeke: Bendegúz, Kelemen Aleksander és Rácskay Kornélia gyermeke: Boglárka, Nagy Sándor Zoltán és Lévai Adrienn gyermeke: Botond, Kiss Zoltán és Lantos Helga gyermeke: Laura Viktória.

Vácon kötöttek házasságot: Bagi Tibor és Nyiry Jolán Piroska, Hornyan Gergely Tamás és Zalán Nóra, Bartha József Ádám és Triffa Ágnes (Vác), Fuchs Ádám és Semsei Mercédesz Adrienne (Vác), Hereycsek Béla és Boruzs Krisztina, Tóth József és Elek Renáta (Vác), Mózes Dávid és Katyina Renáta (Vác), Rubus Péter és Zsíros Renáta Barbara (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 28 fő halálát anyakönyvezték, 7 fő volt váci lakos.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments