Kézilabda: A lányok hibátlanok, a fiúk ponttalanok

Két-két fordulón vannak túl a felnőtt kézilabda harmadik vonalban játszó váci együttesek. Női csapatunk két győzelemmel, a férfiak két vereséggel rajtoltak – írja a vac.hu.

Elsőként a Praktiker-Vác U22 néven szereplő fiatal váci hölgyek léptek pályára. (A tervek szerint erre az egy hazai bajnokira került sor az akadémiai csarnokban, a folytatásban a városi sportcsarnok lesz a mérkőzések helyszíne.) A dorogiak elleni szoros összecsapás csak a hajrában dőlt el és Solymos Andrea edző tanítványai 28-27-re nyertek. A legtöbb hazai találat – 7 gól – Kozma Lili jóvoltából született.

A második fordulóban Dunakeszire látogatott a váci együttes. Kihasználva az NB I-es szünetet, öt élvonalbeli kerettag játékosunk is pályára lépett. Így nem volt meglepetés, hogy a mieink lehengerlő fölénnyel, 40-19-re győztek. A gólzáporból Bárdy Noémi és Kovács Anikó 7-7 góllal vette ki részét.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Hat évtized a gombfocitól a szektorlabdáig

Nem sikerült a bajnoki bemutatkozás a nőkhöz hasonlóan az NB II Észak csoportjában szereplő Vác FKA gárdájának. Az újonc legénység a pontvadászat premierjén a Fradi utánpótlás gárdájához látogatott és 34-26-os vereséget szenvedett. Miklián Dávid edző együttesében az ötgólos Singely Mihály volt a legeredményesebb.

A hazai bajnoki bemutatkozásra a füzesabonyiak érkeztek a váci sportcsarnokba. A hazaiak remek kezdés után az utolsó negyedóráig előnyben voltak. Ám a hajrára elfáradtak és háromgólos vezetésük után két találattal kikaptak (26-28). A két féltucatig jutó váci játékos – Miklián Bálint és Nyári Bálint – volt csapata legjobb gólszerzője. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments