Már elindult a nevezés a 24. mikulásfutásra

Két mikulásfutás maradt ki a Covid miatt. 2020-ban azt mondták, maradj otthon, 2021-ben meg a szervezők mondták, hogy meredj otthon, mert több százan haltak meg a fertőzés miatt naponta (Igaz ekkor már nem volt karantén, mert valakinek dolgozni is kellett menni). De ez már a múlté. Reméljük, az idén, ha nem is tűnt el a vírus teljesen, de legalább nem fenyeget olyan betegséghullám, mint az elmúlt években.

Ennek örömére a szervezők már meg is nyitották a jelentkezési lehetőségeket a Mikulásfutásra, melyre december 4-én vasárnap kerül sor a város főterén, a karácsonyi forgatag mellett. Az idén is lehet választani a 2-5-10 és 21km-es távok között és 4x5km-es váltót is szerveznek. A távok lefutását 5km-es körök mentén lehet majd teljesíteni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

Aki előnevez, annak lehetősége lesz a 2km-es távon ingyenesen futni. Az óvodásokról sem feledkeztek meg a szervezők. Most is lehet majd a kis, középsős és nagy csoportosoknak 100, 200 és 300 méteres távokat lefutni a mikulással együtt. Persze ha valaki nem akar futni, akkor is érdemes eljönni, mert a verseny alatt a verseny színpadán színes, vidám mikulásprogramnak lehet részese.

A versenyre a futás napjának reggelén is lehet nevezni, de a szerevezők azt javasolják, nevezzenek mostanában, amíg még azt olcsóbban tehetik meg a versenyzők. A rutinos versenyzők, már beneveztek. A verseny részleteit a www.futavac.hu honlapon bővebben is megismerheted. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments