Megújult a Baba utcai Bölcsőde vizesblokkja

Szinte óramű pontossággal, a nyári szünet végére készült el a Baba utcai Bölcsőde új, korszerű vizesblokkja. A szülők és az önkormányzat közös hozzájárulásának köszönhetően így egy teljesen megújult környezetbe térhettek vissza vagy éppen kezdhették meg a bölcsis éveket a gyerekek.

Amikor minden a tervek szerint halad. Talán így lehetne a legjobban összegezni a Baba utcai Bölcsőde körüli munkálatokat, ahol a szülők és az intézmény vezetőinek a kérésére július 6-án, nem sokkal az előző tanév vége után, végre megkezdődhetett az épület vizesblokkjának a felújítása. Nem véletlenül pont ekkor, ugyanis úgy szerették volna átadni a területet a szakembereknek, hogy ők aztán a szünidő alatt, a gyerekek gondozását nem zavartatva, be is tudják fejezni a munkát. Az ütemtervet pedig sikerült is betartani és augusztus 22-re, tehát egy nagyon szorosra zárt határidőn belül, a vállalkozó megtervezte, megcsinálta és ki is vitelezte a rábízott feladatokat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét a gyermekek védelme volt a téma a városházán

„A szülőknek és a szakmának egyaránt régi kérése volt, hogy újítsuk fel a vizesblokkot, és most sikerült eljutnunk odáig, hogy ez megtörténjen. Nagyon szép lett. Remélem, hogy a gyerekek is szeretni fogják – nyilatkozta Matkovich Ilona polgármester, miután a helyi sajtó előtt is bejelentette a fejlesztések elkészültét. Mint elmondta, az önkormányzat 7 millió forintot adott erre a beruházásra, de még a szülői felajánlásokat is várják, a korábbi megállapodások értelmében. – Nagyon örültem neki egyébként, hogy a szülők részéről jött először a megkeresés és a nyitottság arra, hogy ha szükséges, akkor segítenek, hiszen minél inkább ilyen összefogással történnek meg a felújítások, annál több felújítást tudunk elvégezni.”

A városvezetőt követően Inotay Gergely alpolgármester is a mikrofonok elé állt, hogy kiemelje: programszerűen dolgoznak, és mindig a gyermekeknek a komfortja, a kényelme áll a gondolkodásuk fókuszában, előterében.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Jövőálló hivatások, személyre szabott figyelem: benéztünk az Apor Vilmos Katolikus Főiskolára

„Úgy az óvodákban, mint a bölcsődékben igyekszünk megvalósítani azt a fajta programot, amelyben a gyerekek szobáinak a burkolatát, falazatát újítjuk föl és cseréljük ki folyamatosan, most már évről évre. Ebbe a programba illeszkedett bele a Baba utcai bölcsődének a vizesblokk felújítása is. De ebben a munkában sem szeretnénk megállni. Még az idei esztendőben tervezés alá kerül az Eötvös utcai óvoda vizesblokkjának a felújítása, illetve magának a projektnek a megvalósítása is” – fogalmazott.

A felszólalásokat követően Faludi Szilvia intézményvezető-helyettes volt az, aki megköszönte a fenntartóknak a hozzájárulást és a szülőknek a felajánlásokat. Majd meginvitálta a jelenlévőket, hogy tekintsék meg együtt a fejlesztéseknek a végeredményét. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments