Összevertek egy utast a váci vonaton, most keresik az elkövetőt a rendőrök

Megvertek egy utast a Budapest-Vác között közlekedő vonaton, a Fót-Alagi major és Fót vasútállomás közötti szakaszon. Az eset július 21-én történt, a rendőrség most tette közzé a történteket.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság a 13120/974/2022. bűnügyi számon nyomozást folytat testi sértés bűntettének gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen. Az alábbi képen látható férfi július 21-én 11 óra 30 perc körül, a Budapest-Vác között közlekedő vonat Fót-Alagi major és Fót vasútállomás közötti szakaszán – szóváltást követően – bántalmazta egyik utastársát. A sértett 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a „Telefontanú” 06-80-555-111 zöld számán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments