Pénteken az idősek előtt tisztelegnek a művelődési központban

Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október első napját ünnepnappá, melyen az idősek világnapját hazánkban is mindig megtartjuk. Az ünnep célja, hogy felhívja a figyelmet a méltóságteljes időskorra, ösztönözve a társadalmi rétegek egymás iránti szolidaritását, egymásra figyelését.

Az idősek napja az idős emberekről és az Ő tiszteletükről szól. Hasznos tagjai a társadalmunknak, fontos, hogy érezzék, szükség van rájuk. Élettapasztalatuk és bölcsességük nevel mindenkit, építik a fiatal nemzedéket. Rájuk gondolva a Madách Imre Művelődési Központ szeptember 30-án, pénteken két igen színvonalas programmal várja a kedves érdeklődőket.

17:30-kor a tavalyi év sikere után idén újra megrendezik a váci szépkorúakat bemutató fotókiállítás, melynek helyet ad a művelődési központ aulája. Köszöntőt mond Kiss Zsolt János, Vác város alpolgármestere.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Centrumban az egészség: sokszínű programsorozat a Királyban

18 órakor VOLT EGYSZER EGY TÁNCDALFESZTIVÁL című előadást láthatja a közönség a színházteremben. Sztárvendég: Schwartz Dávid, a VOICE tehetségkutató sztárja.

Majd a Fedák Sári Színház műsorával felidézik azokat az időket, amikor a televízió képernyője előtt egy egész ország izgulta végig az egyes adásokat és amikor Harangozó Teri, Kovács Kati, Toldy Mária, Zalatnay Sarolta, Aradszky László, Koós János, Szécsi Pál, Poór Péter és még sokan mások elindultak a siker felé vezető úton… Közreműködők: Nemcsók Nóra, Cseke Brigitta, Szondi Tamás, Zsiga László, valamint a Fedák Sári Színház zenekara, tánckara, vezényel: Sárkány Krisztián. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments