Rendkívüli támogatást nyújt munkatársainak a Lukács és Tamás Kft.

Lukácsné Tamás Katalin tulajdonos, ügyvezető úgy döntött, hogy a növekvő energiaárak és infláció enyhítésére rendkívüli támogatásban részesíti munkavállalóit. A családi tulajdonban lévő váci vállalkozás munkatársanként bruttó 200.000 forintos összeget folyósít minden munkatársának, amire több mint 10 000 000Ft-os keretet különített el – olvasható a Lukács és Tamás Kft. közleményében.

„Vállalkozóként, anyaként és nagymamaként is érzem az életünket megváltoztató történéseket, de most sem az aggodalmaskodással foglalkozom. A kihívások kezelésében bajnokok vagyunk. Egymás után gyűrtem le munkatársaimmal a 25 év alatt elénk gördült nehézségeket, így lesz ez most is!

Biztonságot ad mindenkinek a cégnél, az, hogy kölcsönösen számíthatunk egymásra. Tudom azt is, hogy egy ilyen támogatás után mindenki a 100% feletti munkára fog törekedni. Cégünk mindig is az embert tartotta a legfontosabbnak, ezért döntöttem úgy, hogy kiegészítő támogatást folyósítunk a kollegáknak, bruttó 200.000,- Ft összegben. Ügyfeleink és partnereink számára is fontos, hogy stabil munkaerő biztosítsa a ránk bízott gépjárművek javítását, és az értékesítés a már 25 éve megszokott legmagasabb színvonalon tudjon működni” – mondta el Lukácsné Tamás Katalin

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kamion és autó ütközött tegnap Vác térségében

A Kiemelten családbarát címmel rendelkező cég mindig nagy figyelmet fordít a munkavállalóira. Az elbocsátások helyett folyamatosan erősíti csapatát, töretlenül segíti kollegáit. Ez az anyagi támogatás is hűen tükrözi a cégvezetés munkatársai iránti magas megbecsülését.

„Köszönjük munkatársainknak, ügyfeleinknek és partnereinknek, hogy ebben a kihívásokkal teli időben is erőn felül tudunk küzdeni együtt. Bízunk benne, hogy mindenki élete rövid időn belül visszatér egy biztonságos, normál kerékvágásba.” ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments