Tudományos ülés a Jávorszky Ödön Kórházban

A váci Jávorszky Ödön Kórház adott otthont a Magyar Reumatológiai Társaság Közép-Magyarországi Szekció ülésének az elmúlt hétvégén. Az ülést a menedzsment nevében Dr. Szalóki Tibor Phd., a Jávorszky Kórház Tudományos Bizottságának elnöke nyitotta meg.

Mint az intézmény beszámolójából kiderült, a tudományos szimpózium fő témája a „Vertigo” (szédülés) téma köré épült, megközelítve a neurológus (Dr. Nagy Ferenc JÖK neurológiai osztályvezető főorvosa), a fül-orr-gégész (Dr. Trencsényi György JÖK főorvos), a szemész (Dr. Rácz Zsuzsanna szemész főorvos), a belgyógyász (Dr. Szalóki Tibor Phd. JÖK gasztoenterológiai osztály főorvos), a kardiológus (Dr. Tuzson Ildikó kardiológus szakorvos) és a reumatológus (Dr. Székely Gabriella JÖK reumatológus főorvos) nézőpontjából.

Két vendég előadást hallgathattak meg a résztvevők Dr. Szombath Dezső a Semmelweis Egyetem Szak-és Továbbképzési Központ szaktanácsadója, a post Covid tünetekről és Dr. Várhegyi Anikó a Tormay Károly Egészségügyi Központ (Gödöllő) reumatológus főorvosa a „csontritkulás korszerű, kombinált kezeléséről tartott előadást. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments