Új tiszteket neveztek ki a helyi bűnmegelőzési programok élére

Több személyi változás is történt szeptember 1-i hatállyal a Váci Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkájában. A kapitányságnak a bűnmegelőzési és a drogprevenciós programja is új vezetőt kapott.

A váci rendőrök bűnmegelőzési munkáját a fenti időponttól Vass Vilmosné rendőr törzszászlós látja el, aki munkaidőben a kapitányságon áll a lakosság rendelkezésére. Míg az új drogprevenciós tiszt Vitézné Mészáros Krisztina rendőr főhadnagy lett. A rendőrség szakembere személyesen (szülői értekezleteken, fogadóórákon), telefonon vagy elektronikus úton nyújthat segítséget, válaszolhat a kábítószerrel kapcsolatos, büntető igazságszolgáltatást érintő kérdésekre. Elérhetőségei a következők:

  • Tel.: +36-70/492-0752
  • Fogadóóra: minden hónap első hétfőjén 16:00 – 17:00 óra között
  • Telefonügyelet: minden páratlan hét kedden 16:00 – 17:00 óra között

Az új bűnmegelőzéssel foglalkozó tisztnek pedig egyből egy fontos feladat jutott osztályrészül. Az Igazságügyi Minisztérium Budapesti Áldozatsegítő Központ munkatársai szeptember 20-án 09:00-tól 11:30-ig kihelyezett fogadóórát tartanak a Váci Rendőrkapitányság épületében. A fogadóórát a váci bűnmegelőzési előadó, Vass Vilmosné koordinálja, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments