Újra Nagy Tibor lett a Vác VLSE vezetőedzője

Egy csütörtök esti közleményben tudatta szurkolóival a Vác VLSE, hogy edzőváltás történt az egyesület felnőtt csapatának az élén. Szalai Attila helyett a régi–új vezetőedző Nagy Tibor, míg a segédedző Szabados György lett. Továbbá azt is bejelentették, hogy az NB III-tól visszalépő Balassagyarmat csapatából hat játékos is Vácon folytatja pályafutását.

Mozgalmas hónapokat tudhat maga mögött a Vác Város Labdarúgó Sport Egyesület. Az új elnök, Dr. Ónodi-Szabó Ádám még csak három hete vette át a stafétabotot, de úgy tűnik a vezetőség nem félt egy újabb nagy volumenű változtatást végrehajtani a csapat életében. Szalai Attilát egyből azt követően tették meg az együttes vezetőedzőjének, hogy nyáron az ő addigi U19-es csapatából alakították ki új felnőtt keretüket. De mint kiderült, kinevezése nem tartott sokáig.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

A megyei szinten elinduló gárda eddigi teljesítménye valóban nem egy sikertörténet. Hat bajnoki mérkőzésen eddig négy vereség és egy döntetlen mellett egyetlenegy győzelmet tudnak felmutatni, ráadásul a Deákvár elleni fiaskóval egyből kiestek a kupából is. Így talán némileg érthető, hogy miért rendült meg ilyen hamar a bizalom a szakvezetővel szemben. Utódja pedig az a Nagy Tibor, aki korábban már több alkalommal dolgozott a váci fociklubnál trénerként. Most az NB III-as bajnokságtól visszalépett Balassagyarmattól érkezik Vácra, segítője pedig Szabados György lesz. Ráadásul nem is egyedül érkezik a gyarmatiaktól, a VVLSE csapaterősítési célból hat labdarúgót is átigazolt. Innentől a váciakat erősíti:

  • Iváncsics Alex
  • Király Ákos
  • Király Olivér
  • Koszó Balázs
  • Majzik Adrián
  • Petneházi Márk

A mieink legközelebb október első napján délután háromtól a listavezető Gödöllőt fogadják a váci stadionban. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments