Vác VLSE: bemutatkozik az új elnök

Bemutatkozott a szurkolóknak a Vác VLSE új elnöke. Dr. Ónodi-Szabó Ádám egy közleményben hozta nyilvánosságra, hogy szerinte mit érdemes tudni az előéletéről, illetve mik a tervei, elképzelési.

Mint ahogy a Váci Napló is beszámolt róla, szeptember 7-én lemondott a Vác VLSE elnöki tisztéről Pető Tibor. A korábbi alpolgármester 9 év után távozik a pozíciójából, utódjául pedig dr. Ónodi-Szabó Ádámot választotta meg az öt fős elnökség. Az új vezető személye azonban ezidáig sokak számára ismeretlen volt, így az elképzeléseinek a megismerésén túlmenően, vélhetően már csak emiatt is várták, hogy mik lesznek a szurkolókhoz intézett első szavai. Erre két nappal a megválasztását követően, egy közlemény formájában került sor, amiben a bemutatkozása mellett azt az ambiciózus célt tűzte ki maga elé, hogy 3-5 év múlva ismét az NB II élbolyába vezényli a csapatot.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

„Dr. Ónodi-Szabó Ádám vagyok, jogász-közgazdász, közbeszerzési referens és kulturális menedzser, több mint 10 éves központi államigazgatási múlttal, leginkább EU-s és hazai pályázati gyakorlattal.

A sportok közül a harcművészetekben értem el sikereket: fekete övem van ju jitsuból és egy Európa-bajnoki bronzérmem doce pares eskrimából. A magyar foci rajongója voltam gyerekként, példaképeim között szerepeltek a hajdani bajnok Vác focistái is, mint Nyilas Elek és Hajdú Attila.

Ennek a több mint 100 éves múlttal rendelkező klubnak az újbóli felvirágoztatása a célom. Egy vagyonkezelői csoporttal közösen dolgozva az egyesületet egy professzionálisan működő szervezeti formába kell átvezetnem, hogy 3-5 év múlva ismét az NB II élbolyához tartozzon a csapat. Ehhez az új befektetések és szponzorok is elengedhetetlenek. Továbbá szükséges még a munkavállalói létszámot növelni, feljavítani az eszközállományt és eredményes munkát végezni békés légkörben a meglévő szakemberekkel, harmóniában és szinergiában a helyi vezetéssel, valamint a környező sportegyesületekkel is.” ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

1 Comment
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments