Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. szeptember 16.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Varga Zsolt és Reitinger Alexandra gyermeke: Szabolcs, Szabó Nóra gyermeke: Zenina, Ferenczi János és Tóth Georgina gyermeke: Gréta, Pataki Gábor és Tóth Hajnalka gyermeke: Nándor, Hesz Péter József és Szabó Szilvia Zita gyermeke: Henrik (Vác), Lévai Antal Márk és Tarcza Eszter gyermeke: Szente Miklós, Nagy Gábor és Fonódi Barbara gyermeke: Kata, Kusicza Márk és Múzer Anett gyermeke: Márk, Mohácsi Ádám és Márta Dóra gyermeke: Zénó, Sasvári Károly Mátyás és Szabó Kitti gyermeke: Sára Tünde, Ligeti Károly és Martinkovics Regina gyermeke: Levente, Weisz Teofil és Szöllősi Klára gyermeke: Valter, Vankó János és Hencz Hedvig gyermeke: Zsófia, Kiss József Bálint és Vas Izabella gyermeke: Benjámin, Schleng Tamás és Tóth Tamara gyermeke: Milla (Vác), Mezei Gábor és Fazekas Cintia Dóra gyermeke: Dorottya, Détári Gábor és Horváth gyermeke: Nándor (Vác).

Vácon kötöttek házasságot: dr. Manninger Boldizsár és dr. Bánszki Laura Fanni, Báthori András és László Enikő (Vác), Kovács Ádám és Pesti Renáta, Orsik Péter Attila és Boros Klaudia (Vác), Bánszki Tamás és Kaponyás Mónika (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 12 fő halálát anyakönyvezték, 6 fő volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments