Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. szeptember 2.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Magyari Zoltán József és Murinkó Orsolya gyermeke: Panna, Andrásik István és Vastag Ivett gyermeke: Zétény, Juhász Zsombor és dr. Szalai Boglárka gyermeke: Milla (Vác), Varga László és Szerencsi Éva Beatrix gyermeke: Szofia Dorina, Dunajcsik Péter és Varga Viktória gyermeke: Vivien, Rostás Márton és Koch Szilvia gyermeke: Manka Boróka, Császár Ferenc és Ember Dorottya gyermeke: Dániel, Magda Bálint és Bódi Zsófia Nóra gyermeke: Márk, Zsigmond Albert és Sárközi Ildikó gyermeke: Benett, Linszter Ervin és Zahorán Renáta gyermeke: Mia (Vác), Cserepka Balázs és Rottek Kata Réka gyermeke: Rebeka (Vác), Kiss István és Pintér Viktória gyermeke: Zétény, Dóra Péter és Pál Katalin Alíz gyermeke: Lénárd.

Vácon kötöttek házasságot: Surányi Miklós és Nemcsics Viktória (Vác), Varga Csaba és Kanalas Elvira (Vác), Golán Ádám és Fridrik Mónika (Vác), Johnston Lee Roland és Szűcs Enikő, Nagy Dániel és Bolczek Krisztina (Vác), Horváth Roland és Virág Nikoletta (Vác), Molnár Attila és Nagy Andrea (Vác), Gubis Tamás és Pazsitka Ilona (Vác), Szőke Péter és Jancsó Zsuzsanna (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 19.

Vácon hunytak el: Nagy Ferenc (1942) Vác, Tőrincsi Sándorné sz: Sulcz Ágnes (1950) Vácduka. Az elmúlt héten 55 fő halálesetét anyakönyvezték, 10 váci lakos volt.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments