Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. szeptember 23.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Varga Bertalan és Fekete Mónika gyermeke: Bertalan, Dobis Ádám és Németh Regina gyermeke: Jázmin, Pap László Ernő és Lénárt Alexandra gyermeke: Alíz, Csonka Csaba és Radics Dóra gyermeke: Jázmin Milla, Szenecei Márk és Bagyinszki Hanna gyermeke: Vince Milán, Veress András Gábor és Laczkó Andrea gyermeke: Ádám, Páricsi Kornél Marcell és Maklári Rebeka gyermeke: Botond Kamil, Bogdán Károly és Kurnász Fanni gyermeke: Kevin, Bergmann Tamás József és Molnár Ildikó gyermeke: Csente, Fontányi Péter és Horváth Brigitta gyermeke: Fanni Zoé, Farkas Krisztofer és Illésy Melissza gyermeke: Mendel, Kovács Ferenc és Vincze Viktória Éva gyermeke: Lehel Pál, Nyikos Richárd és Kutich Melinda Márta gyermeke: Linda, Sápi Zoltán és Matejka Judit Zsuzsa gyermeke: Botond.

Vácon kötöttek házasságot: Can Tolga és Tölgyes Arabella (Vác), Varga Ferenc és Prontvai Margit (Vác), Vincze Norbert és Hosof Zsuzsanna (Vác), Bátori Csaba és Merckle Andrea Krisztina (Vác), Kiss Gábor és Herr Stefánia, Tomori Dávid és Kalmár Krisztina Írisz (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 32 fő halálát anyakönyvezték, 7 fő volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments