Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. szeptember 30.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Rádi Róbert és Szegner Éva gyermeke: Gergő, Kenderesi Péter és Guáth Tünde Krisztina gyermeke: Alíz, Szabó Gergely és Burkovics Tímea Krisztina gyermeke: Levente Gyula, Kákonyi Dávid és Schvajda Réka gyermeke: Simon (Vác), Turcsik János Krisztián és Szondi Zita gyermeke: Lili, Csillag Gergely és Sebestyén Kitty gyermeke: Ádin, Nyers Balázs és dr. Békési Flóra Anna gyermeke: Anna (Vác), Lakatos Rodrigó Giovanni és Bellók Dominika gyermeke: Ariana Dominika, Bach Benjámin és Burai Bernadett gyermeke: Nimród, Jaksa András és Burai Emese gyermeke: Ádám, Balogh Róbert és Oravecz Anett gyermeke: Zsófia, Bagyal Alex és Kapuszta Barbara gyermeke: Soma, Kárpáti György és Heller Dóra gyermeke: Bella, Bakos Norbert és Sívó Boglárka Nárcisz gyermeke: Vivien Napsugár (Vác), Sasvári Gyula Henrik és Kovács Jennifer gyermeke: Elizabet (Vác), Kurucz Balázs János és Polgár Szandra gyermeke: Vince, Balázs Gábor és Jakab Eszter gyermeke: Nia Vivien, Király Ádám és Szeróczki Zita gyermeke: Zalán, meth László és Verner Annamária gyermeke: Lujza Leila, Bolgár Bálint és Sallai Erika gyermekei: Veronika és Noel, Fenyves Gábor és Dósa Enikő gyermeke: Alíz, Segesvári Dávid László és Ujhegyi Lilla gyermeke: Máté (Vác).

Vácon kötöttek házasságot: Bratkovics István és Bera Barbara Alexandra (Vác), Zöld Dániel és Lenge Viktória Alexandra (Vác), Stefanidesz Pál és Biszku Barbara, Regele István és Tiba Luca Katalin (Vác), Lengyel Alexander és Nagy Erika (Vác).

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 28 fő halálát anyakönyvezték, 4 fő volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments