Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2022. szeptember 9.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Szorcsik József és Székely Veronika gyermeke: Dávid József, Kálfalvy Dániel és Molnár Lilla gyermeke: Alíz (Vác), Schleng Attila és Kovács Tímea gyermeke: Hanna Flóra (Vác), Richter Róbert és Nagyová Kinga gyermekei: Debóra és Róbert, Dallos Dániel és Ombódi Kinga gyermeke: Dominik, Kanalas Roland Attila és Hegedüs Nikolett Alexandra gyermeke: Nolen Roland, Sári József Attila és Márton Ilona Tünde gyermeke: Kincső Imola, Gómez William Felipe és Nagy Dóra gyermeke: Viktória, Kaucsár Tamás és Szalay Zsófia gyermeke: Péter, Németh Ákos és Stankowsky Nóra gyermeke: Patrik Sámuel, Gintner Ábel Bálint és Czope Nóra gyermeke: Emese Anna, Miklián András és Morvai Brigitta gyermeke: Emília Réka, Szoboszlai Géza és Bankus Nikolett Diána gyermeke: Rebeka, Püspök Konrád és Baranyai Boglárka gyermeke: Mátyás, Durovics Péter és Knieszl Hajnalka gyermeke: Bálint (Vác), Kozma Szilárd és Bach Franciska gyermekei: Debóra és Edmond, Czikó Miklós és Mészáros Réka gyermeke: Zente Vince, Maruszki Péter és Paholik Réka gyermeke: Emma, Barborák Balázs és Horváth Anita gyermeke: Hunor, Halupa Márton és Kondás Kata gyermeke: Emília, Balázs Kálmán Ákos és Kárpáti Henriett gyermeke: Kálmán, Kósa Balázs és Kozma Edina gyermeke: Bertalan (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. március 29.

Vácon kötöttek házasságot: Gyurkovics Zorán Péter és Zelenik Renáta Erzsébet (Vác), Békés Tibor Márton és Zelenik Regina Valéria (Vác), Kelemen László és Köntös Nikoletta, Nagy Roland és Kollár Zsuzsanna (Vác), Ács István és Koma Henrietta Mónika, Fehér Tamás és Gyürky Krisztina (Vác), Ürmös Norbert és Szegedi Zsanett (Vác), Debre Benjámin János és Malovecz Klaudia Leila.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 23 fő halálát anyakönyvezték, 8 fő volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével az elmúlt év márciusától csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments