A motiváció a siker kulcsa: Elismerték a DDC műszaki fejlesztési programját

A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) számára kiemelten fontos, hogy teret adjon munkatársainak véleményük kinyilvánítására és ötleteik megvalósítására, amelyekkel a vállalat jobban és eredményesebben működhet. Éppen ezért vezették be a Folyamatos Fejlesztési Folyamat (CIP) programot, amelynek sikerességét most szakmai díjjal is elismerték – olvasható a közleményükben. 

A HRPOWER.HU a Kreatívval közösen, immár hatodik alkalommal hirdette meg a HRKOMM Award-ot, a HR-kommunikációs szakma legrégibb megmérettetését.

A HR-KOMM Award 2022 elnevezésű pályázaton a DDC a Motivációs rendszer kategóriában indult, a pályázatukat a szakmai zsűri pedig Bronz díjazással jutalmazta.

Minden munkatárs véleménye számít!

A vállalat felismerte, hogy a gyárakban működő szakterületek legjobb ismerői maguk a munkavállalók. Éppen ezért vezették be a CIP Programot, amelynek keretében a kollégák benyújthatják innovatív, fejlesztésekre irányuló ötleteiket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Idén is elindult egyházmegyénkben a zöldellő kertek program

A program – amely erős kommunikációs támogatást kapott – hozzájárult a vállalat legfőbb célkitűzéséhez, a fenntarthatóbb és eredményesebb gazdasági működéshez. A cég üzletileg fontos területeire fókuszál, amelyek közül a legfontosabbak az eredményes és hatékony működés, a környezettudatos szemlélet erősítése a cégen belül, a munkabiztonság és a munkaerő megtartása.

A DDC olyan munkáltatóként pozícionálja magát, amely aktívan felelősséget vállal munkavállalói jóllétéért, tágabb környezetéért és természeti kincseink megőrzéséért is.

A program megvalósulásában a FERLING Kft. segíti és támogatja a DDC-t. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments