Átalakulhat a bölcsődei intézményrendszer: nyugdíjazását kérte a vezető

Az október 19-i képviselő-testületi ülés egyik fontos napirendi témája a Bölcsődék és Fogyatékosok Intézményének (BFI) szervezeti átalakítása lesz. A javaslat szerint az öt tagintézményt másik két szervezetbe integrálnák. Ugyanakkor a BFI vezetője jelezte: megköszönve az eddigi bizalmat – tekintettel arra, hogy korábban már elérte a nyugdíjkorhatárt – kéri nyugdíjaztatási kérelmének elfogadását – számol be a vac.hu.

Az előterjesztés célja, hogy a testület elvi hozzájárulását adja ahhoz, hogy a BFI megszűnő tagintézményei közül a Kölcsey utcai Bölcsőde, a Szegfű utcai Bölcsőde, valamint Bölcsőde és Speciális Csoport tevékenységét a Váci Család- és Gyermekjóléti Központ vegye át jogutódként. Továbbá a Dr. Kenéz Zoltán Idősek Otthona és Klubja kapná meg jogutódként a BFI megszűnő Fejlesztő Napközi Otthonának, illetve Fejlesztő Napközi Otthonának feladatait.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szeretettel köszöntjük a szépkorú Csugányi Antalnét

Amennyiben az elképzelés támogatást kap, elindulhat az a folyamat, amely végén január 1-től már az új formában működnének az intézmények.

Sívóné Cseh Katalin, a bölcsődék vezetője levélben kérte a napokban Matkovich Ilona polgármestert, hogy fogadja el nyugdíjazási kérelmét. A szerkesztőségünkhöz is eljuttatott levében azt írja: hogy december 1-től mivel az irányadó öregségi nyugdíjkorhatárt már korábban betöltötte kéri, hogy nyugdíjba mehessen.

„Köszönöm  a lehetőséget, azt a bizalmat, melyet  irányomban nyújtottak a megválasztásommal és az elmúlt időszak nehézségeiben való támogatásukat. Belefáradtam annak a méltatlan helyzetnek a kezelésébe, ami sajnálatosan kialakult körülöttem. Nem kívánom ilyen körülmények között a továbbiakban ezt a felelősségteljes feladatot végezni, bár éreztem kollégáim és a szülők többségének támogatását. Mindvégig igyekeztem munkámat a legjobb tudásom szerint végezni. Kérem, kérésemet elfogadni szíveskedjék” – írja. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments