Egy győzelem és egy döntetlen az NB II-ben

Szombaton este és vasárnap délelőtt is NB II-es felnőtt kézilabda mérkőzést rendeztek a váci sportcsarnokban. Ezen a meglehetősen eredményesen alakuló hétvégét pedig a férfiak egy győzelemmel, az U22-es lányok pedig egy döntetlennel zárták.

A hétvége első felnőtt harmadosztályú bajnokiján az eddig nyeretlen Váci FKA a listavezető Budakalászt fogadta. A mérkőzés menete a lassan már megszokott volt: jó kezdéssel többgólos előnyt harcoltak ki a mieink, amelyet a záró negyedórában ismét fokozatosan csökkentett a rivális. Ám a korábbiakkal ellentétben, most sikeres volt a váci véghajrá is, így egy találatnyi fór megmaradt és Miklián Dávid edző újonc gárdája megszerezte első győzelmét: Váci FKA – Budakalász 27-26 (16-13).

Csapatunk legeredményesebb gólszerzője a féltucatot szóró Nyári Bálint volt. A VFKA egy hosszabb bajnoki szünet után október 29-én Gödöllőre látogat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kézilabda – Kuczora Csenge is kupaellenfél lehet

Vasárnap aztán a szebbik nem reprezentánsai dunakanyari rangadót vívtak a sportcsarnokban. A Szentendre elleni fontos csatára egy kezdőcsapatnyi olyan játékos állt Pálfalvi-Németh Lilla edző rendelkezésére, akik a felnőtt NB I-es keret tagjai. Az első 10 perc váci vezetése után átvette az irányítást az ellenfél. Félidei hátrányát aztán egy újabb sikeres rajttal megfordították a mieink. Ezt követően felváltva estek a gólok, hol az egyik, hol a másik együttes vezetett. A hajrában nagy izgalmak után pontosztozkodás született: Praktiker-Vác U22 – Szentendre 30-30.

Legjobb váci gólszerző: Ballai Borbála 7 találattal. A váciak legközelebb egy hét múlva Szentendrén a Budakalász vendégei lesznek. (Forrás: vac.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments