Ezúttal Budapesten remekeltek a váci tornászlányok

A sikeres őszi szezonkezdet után újabb szép eredményekkel örvendeztette meg Vác sportszerető közönségét a Puente Sportegyesület. A fiatal váci tornászok ezúttal Budapesten mutathatták meg tehetségüket.

Október 22-én a II. Újbuda Kupa alkalmával ismét a fővárosba utazott a Puente Sportegyesület kis küldöttsége, ahol egy rövid pihenő után újra egy ritmikus gimnasztika tornán mutathatták meg, hogy mire képesek. A hónap elején számolhattunk be arról, hogy a törökbálinti Hegyvidéki Kupa CCC Tour RG versenyén sikeresen tudták megkezdeni a szezont és többen éremmel a nyakukban térhettek haza. De mint kiderült, a folytatás is hasonlóan sikeres lett. Újbudán a gyermek szabad csapat IV. helyen végzett a 11 induló csapatból. Míg a junior serdülő csapat szintén a IV. helyen végzett.

De itt még nem volt megállás a hétvégén a váciaknak. Vasárnap egy másik különítménnyel ugyancsak Budapestet, azon belül is Ferencvárost vették célkeresztbe. Ez alkalommal egy akrobatikus torna versenyre vitte el a Puentés hölgyeket Stöckler Bernadett, az egyesület elnöke és vezetőedzője. A Viktória Kupa verseny sorozat Fradi kupáján ráadásul 13 versenyzőből 11 akkor indult életében először versenyen, akik egyből sok éremmel térhettek haza. Továbbá vasárnap egy fitness versenyen is részt vett az egyesület, ahol Zoller Lili és Aradi Mia egyaránt harmadik lett. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments